31 Aralık 2009 Perşembe






Enerji Bir-Sen üyelerine cüzdan
2 Ocak 2010 •
Enerji Bir-Sen üyelerine cüzdan

Enerji Bir Sen Kırıkkale Şubesi, 2010 Yılı üyelere yönelik promosyon olarak yaptırılan cüzdanları dağıttı. Enerji Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Cebrail İbiş, 2009 yılı içerisinde Kamu çalışanlar büyük çoğunluğu borçlu hale getirilmiş, işsizliğe ve yoksulluğa mahkum edildiğini dile getirdi.

ÜYELERİMİZ TEMİNAT ALTINDADIR

Her şeye rağmen asla karamsar olmadıklarını dile getiren Başkan İbiş, “Çünkü biz biliyoruz ki milletimiz, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak birikim, iddia ve iradeye sahiptir. Sendikamız, ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır’ anlayışını içeren kültür ve medeniyetimizi referans alarak, sendikacılık misyon ve vizyonuna yeni anlamlar katan emeği, ekmeği ve özgürlükleri birlikte ele alan hizmet sendikacılığı anlayışını bu ülkenin gündemine taşımanın haklı gururunu yaşayan öncü sendikadır. Sendika olarak 2009’daolduğu gibi 2010’da da üyelerimizi risklere karşı koruyoruz Üyelerimiz 15.000 TL ferdi sigortalıdır. Sendikamız ile SBN Sigorta A.Ş ve Grup Marmara Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. arasında imzalanan sigorta hizmetleri anlaşmasıyla üyelerimizi, kazalardan kaynaklanacak kayıplara karşı Grup Ferdi Kaza Sigortası’yla teminat altındadır”

ÜYELERE YÜZDE 5 İNDİRİM

‘Üyelerimizin hayat standardını artırmak için Kırıkkale’de bulunan Hayat Alış Veriş Merkeziyle Market Alışverişlerinde yüzde 5 indirim anlaşması imzalanmıştır’ diyen İbiş, “Enerji-Bir-Sen Kırıkkale Şubesi olarak 2010 yılına kamu çalışanlarının gasp edilen haklarının iadeleri beklentisi, kazanılmış haklarına yenilerinin eklenip, milli gelirden hak ettiği payı alarak ve toplu sözleşmenin kullanımının önündeki engellerin kaldırılarak yepyeni bir başlangıç yapılması temennisiyle giriyoruz. Bu temennilerle yeni yılın ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve saadet etirmesini temenni ediyor, bütün milletimin yeni yılını kutluyoruz” dedi.

Hiç yorum yok: