2 Mayıs 2011 Pazartesi

MÜCADELEMİZ SÜRECEK


http://www.kirikkaledennehaber.com/kirikkale-gundemi/enerji-bir-sen-kirikkale-subesi.htmMÜCADELEMİZ SÜRECEK
Enerji Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Cebrail İbiş, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada İbiş, sosyal adalet, eşitlik, bağımsızlık ve sendikal haklar için mücadele verdiklerini söyledi.
02.05.2011 - 8:47
Bu haber 118 defa okunmuştur.
EMEĞİN BAYRAMI
Konu hakkında İbiş “Bizler bu ülkenin işçileri, kamu emekçileri, meslek sahipleri, emeklileri, işsizleri, yoksulları, kadınları, gençleri olarak, tüm dünya emekçileriyle birlikte 1 Mayıs alanlarında, emeğin bayramındayız. Barış için, özgürlük için, demokrasi için, saygın bir iş için, savaşsız bir dünyada sömürüsüz, baskısız, insan onuruna yaraşır bir yaşam için birlikteyiz. Sosyal adalet, eşitlik, bağımsızlık ve Sendikal haklarımız için Mücadele veriyoruz” ifadelerini kullandı.


HAYKIRIŞ OLACAK
“Sosyal adalet, eşitlik, özgürlük ve demokrasi istiyoruz. Biz, özgürlükçü, eşitlikçi sivil demokratik bir anayasa ve yasalar için; inanç ve düşünce özgürlüğü için sesimizi yükseltiyor, özgürlükten, demokrasiden ve sosyal devletten vazgeçmeyeceğimizi bildiriyoruz. Bu ses ülkemizde ve Ortadoğu‘da emperyalist saldırganlığa karşı haykırış olacaktır. Bu ses Kapitalist sistemin yarattığı, ekolojik tahribata, açlığa, yoksulluğa, işsizliğe karşı emeğin haykırışı olacaktır” dedi.

Hiç yorum yok: