28 Mayıs 2009 Perşembe

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN






Hakkari'nin Çukurca İlçesi Kavşak ile Uzundere bölgeleri arasında bulunan Hantepe mevkiinde teröristlerce döşenen mayının patlaması sonucu operasyona giden 6 askerimiz şehit olurken, 8 askerimiz de yaralandı.



Türkiye’nin hassas dönemlerden geçtiği her zaman diliminde, iyi niyet çabalarını sabote etmek isteyen şer güçlerin her zaman başvurdukları, arkasına saklandıkları terör belasının yeniden hortlatılmasını esefle ve büyük bir nefretle kınıyoruz.



Türkiye, büyük bir ülkedir. Türkiye’nin sorunlarını çözecek irade, yine bu milletin kendisindedir, seçtiklerindedir, görev verdiklerindedir. Dışarıdan, dolaylı ya da dolaysız müdahalelere alet olan ve birilerinin taşeronluğunu yaparak huzur bozan, ocakları söndüren çete bozmalarının bu hareketleri, bölgesinde söz sahibi ülke olma yolunda ilerleyen Türkiye’nin hızını kesemeyecektir.



Terörle mücadelede gerekli adımları atması gerekenlerin, enerjilerini bu yönde kullanarak, teröre zemin oluşturan bataklıkları kurutması gerekmektedir.



Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden Memur-Sen Konfederasyonu olarak, yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, hayatını kaybeden vatan evladlarına sonsuz rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz.

Hiç yorum yok: