20 Mayıs 2009 Çarşamba

Üye odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek







Enerji Bir-Sen Makina Kimya Şubesi, Konya iline gezi düzenlendi. Geziye çok sayıda üye katıldı. Konya'nın tarihi ve turistik ve mesire yerleri gezildi.Geziye kırıkkale ve Ankara'dan çok sayıda üye katıldı. Gezi hakkında Konuşma yapan Şube Başkanı Cebrail İbiş “Biz Sendikacılığı aidat sendikacılığı değil, Hizmet sendikacılığı olarak görüyoruz. Sendikacılık bizim için İnsana hizmet etme aracıdır. Biz üyelerimizin ve memurlarımızın hizmetine talip olduk ve bunu da şerefli bir görev addettik. Sendikamız da hizmet sendikacılığı anlayışını benimsemiştir üyelerinin hak ve çıkarlarını her alanda koruyup geliştirmesi temel amacıdır. Bizim sendikacılığımız ilke sendikacılığıdır. Sendikamız demokrasiden insan hak ve özgürlüklerinden yana olduğunu belirtti.”
Bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerin artararak devam edecegini bunun bir kaynaşmayı beraberinde getireceğini ifade eden ibiş, İktisaden zor şartlarda bulunan memurlar için bunun tatil fırsatı olarak görmekteyiz. Ayrıca
Geziye katılanlara teşekkür eden İbiş , “üyelerin desteği devam ettikçe, üyelerimize yapacağımız hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Hiç yorum yok: